Våra strumpor

Är det egentligen någon skillnad på strumpor och strumpor? Efter att ha köpt ett par Richmondstrumpor för 245:- förstod man att det är skillnad på strumpor och strumpor. Enda problemet var att det är få som vill betala det priset för ett par strumpor. Då kom idén med att börja sälja högkvalitativa strumpor till riktigt bra priser.


Att hitta den bästa strumpan är inte det lättaste. Den måste kännas rätt för en själv på foten. Resåren måste hålla upp strumpan under hela dagen. Passformen och känslan måste sitta kvar även efter att man tvättat sina strumpor några gånger.

För att kunna erbjuda våra kunder absolut högsta kvalité till de bästa priserna har vi valt ut våra strumpor mycket noga. Efter att ha fått prover från hela världens olika hörn hittade vi till slut det garn vi kände klarade av våra krav på mjukhet och hållbarhet. Efter att vi hittat det rätta garnet krävdes det tolv stycken tvättningar innan vi kunde känna oss nöjda. Vi har även experimenterat med olika vävningar, förstärkningar och handsydda detaljer.


Vi vet att våra strumpor håller en oerhört hög kvalitet. Vi är så säkra på det att vi alltid låter våra kunder skicka tillbaka sina strumpor om han/hon inte är nöjd. Känner du dig inte nöjd med de strumpor du fått hem? Kontakta oss så snart som möjligt efter din beställning så hjälper vi dig.


För att kunna erbjuda dig bästa kvalitet, hållbarhet, komfort och passform är våra strumpor stickade av 80 procent bomull, 15 procent polyamid och 5 procent elastan. Våra strumpor tillverkas av två olika fabriker i Portugal som tillverkar flera andra kända märken (Boss, Fila, Kappa, Zegna m.fl.). Vi har själva varit på plats i fabrikerna för att försäkra oss om att arbetsförhållanden är bra och att inget barnarbete förekommer.

Tvättråd

För att dina strumpor ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tvättar dem på rätt sätt. Våra strumpor ska tvättas i 40 °C. För bästa hållbarhet bör du även undvika att torktumla dina strumpor.


Modeller

Vi har över 70 olika modeller och vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya. Ta gärna kontakt med oss om du har synpunkter på våra nuvarande, eller möjligen framtida modeller. I dagsläget erbjuder vi en storlek för damstrumpor(36-40) och en storlek för herrstrumpor (40-44). Du gör rätt i att testa våra strumpor även om du har storlek 45-46 då våra strumpor är elastiska. Du får självklart pengarna tillbaka om de skulle vara för små.


Tillverkning och miljö

Onepair försöker att utveckla sitt sätt att tillverka strumpor och tillbehör. Vi besöker de fabriker som tillverkar våra kollektioner. Arbetsförhållanden och sociala förhållanden ska vara i linje med internationella mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Idag tillverkas våra strumpor i två olika fabriker i Portugal. Idag provar vi olika sätt att tillverka, transportera och paketera med minsta möjliga miljöpåverkan.

×
Logga in

Ny kund? Registera dig här.

×