Tjäna pengar till ditt lag/skolklass

Med vår bakgrund inom elitidrotten så vet vi att lag och skolklasser ständigt söker nya inkomstkällor, det är därför vi valt att gå vidare och även ägna oss åt denna typ utav försäljning samtidigt som vi har vår webbshop. 

Bra och lättsålda produkter är nyckeln till en bra inkomst för lag/klasser, på onepair får ni bra produkter som håller en hög kvalitet, alla våra produkter är även tillverkade inom EU och vi har försäkrat oss om att fabrikerna vi använder oss utav följer EUs regler när det gäller mänskliga rättigheter.  

Våra produkter håller en väldigt hög kvalitet, och skulle någon du sålt till vara missnöjd så kontaktar vi mer än gärna dem och hittar en lösning.

För varje paket som säljs så skänker vi även 1kr till barncancerfonden. 

Hur gör vi?

Skicka ett mail till info@onepair.se och skriv hur många ni är som ska sälja, eller ring Victor som är ansvarig 073-0779030.

Efter vi varit i kontakt så skickar vi ut foldrar och marknadsmaterial med bra beskrivningar till alla som ska sälja. Beställningslistor kommer även att finnas att ladda ner och skriva ut här på hemsidan om ni skulle få slut på rader =)

Ni får även en egen inloggning så att varje person kan lägga sina ordrar själva via datorn eller mobiltelefonen snabbt och smidigt. 

Snittar ni över 7st 10pack/person så får även alla i klassen/laget en premie utöver inkomsten exempelvis en selfiestick! 

Produkter / Priser?

4st Herrpaket och 4st Dampaket, finns i både 5-pack och 10-pack.

10-pack kostar 299:- ni tjänar 60:-/paket

5-pack kostar 199:- ni tjänar 30.-/paket

Ni kan även se paketen genom att klicka här!

Exempel:

30 personer säljer 8st 10-pack/spelare

8*30= 240st paket

240*60:- = 14.400kr som ni får

Utöver det så får alla i laget/klassen en premie, exempelvis en selfiestick.

Kontakta oss redan idag! 

mail: info@onepair.se

Telefon: 0730779030

 

×
Logga in

Ny kund? Registera dig här.

×